Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie najeść za mala cene :D

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw. Nie pytajcie dlaczego (nie student :D) ale chcialbym się dowiedzieć czy można się najeść za np. 5 zł, może to być największy syf tylko zęby jakoś smakowal i napchal brzuch :p potrzebne mi to :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Myślę, że tak. Wystarczy, że pójdziesz do jednego z większych miejsc, gdzie sprzedają zapiekanki, burgery, itp. Drugim rozwiązaniem może być kilka bułek i parówek. :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Gąsienice i inne larwy, dużo białka. Grylls approved! Podobno fajnie pełzają w żołądku.
A na serio to najmniej zdrowo, ale najefektywniej będzie rzeczywiście w Mac'ach itp. Nawet frytkami za 5 zeta się zapchasz.

@up. Smieszne ja za 20 zl w mc sie nie najem a co dopiero za 5

Parowki the best xD

Zależy od przemiany materii, dla mnie to aż nadto.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Polecam w Lidlu są teraz zapiekanki po 1,4 zł każda . Zjesz 3 i sie najesz . Do tego są lepsze niż w niektórych budkach , gdzie za taką musisz dać 3/4 zł .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Dokładasz 1/2 zł żeby było 6/7zł idziesz do biedronki kupujesz najtańszy chleb i tanie masło, później niestety musisz iść do domu wziąć nóż i posmarować masłem z 15 kromek, a jak niestety nie masz dostępu do domu (lub noża w domu) to pozostaje ci kawałki chleba smarować w maśle w sensie tak sobie nakładasz, lub suchy chleb

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dokładasz 1/2 zł żeby było 6/7zł idziesz do biedronki kupujesz najtańszy chleb i tanie masło, później niestety musisz iść do domu wziąć nóż i posmarować masłem z 15 kromek, a jak niestety nie masz dostępu do domu (lub noża w domu) to pozostaje ci kawałki chleba smarować w maśle w sensie tak sobie nakładasz, lub suchy chleb

Piękna ta Twoja instrukcja :D

---

za 5 zł? idź do cukierni i poproś aby sprzedała Ci takie kulki duże za 1zł są to resztki ciast i innych ciekawych smakołyków wklepane w kulkę i posypane chyba wiórkami kokosa ;) gwarantuje, że zjesz jedną i więcej nie będziesz w stanie zjeść :P Sam tak robię jak nie mam hajsu, a głodny siedzę :D

Opublikowano

1. YT i 5 posobow na. Tam masz jeden film jak sie najesc za 5 zl dzienne (nawet zdrowo)

2.Rodzinka!

3.Masz zupki chinskie vifona. 1zl-1 zupka, kupujesz 2 i sie najadasz.

4.Albo robisz sobie nibyhotdogi. Parowki podgrzewasz (lub opiekasz, zalezy co lubisz) wkladasz w chleb poleawsz keczupem i tyle.

5.Jesli nie masz hajsu na nic z llisty powyzej, polecam ci to:

0c9b7f0c402ca9bebf7c1cba5bb7535c.jpg?133

Opublikowano

Parówki z biedronki, tanie i syte, wystarczają na kilka dni ;)

Opublikowano

Kupujesz ziemniaki i robisz frytki ;d ewentualnie zupki chińskie.

Najeść się zupkami chińskimi? Najeść się w ogóle jakąś zupą? hahaha

lolol

Opublikowano

Grochową można.

Kup, jeśli masz kurczaka w domu( w zamrazalniku ofc), to smażysz na patelni, gotojesz ryż i dodajesz na patelnie do kurczaka. Jak weźmiesz 2 torby ryżu, to się zapchasz

Opublikowano

Kup sobie kartofelki , zrób z nich frytki ( za 5zł masz 2kg , może więcej ) jak wpierdzielisz 2kg frytek to jestes mistrz

Modki to dźiffki

Admin Cienia
Opublikowano

W lesie można sie za freko robali najeść i 5 zł w kieszeni.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najeść się zupkami chińskimi? Najeść się w ogóle jakąś zupą? hahaha

Mam dla ciebie złą wiadomość - jak nie możesz najeść się zupą to wypierdalaj grubasie :)

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już to pisał ale możesz pójść do babci i być pewnym, że z pustym brzuchem nigdy od niej nie wyjdziesz :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mam dla ciebie złą wiadomość - jak nie możesz najeść się zupą to wypierdalaj grubasie :)

No i ja sie pytam człowieku dumny ty z siebie jesteś? Masz ty w ogóle rozum i godność człowieka?

lolol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...